Projecten op contractbasis

Dansfontein op contractbasis

De doelgroepen van Dansfontein zijn divers. Het meest bekend zijn de vaste lessen die Nicole geeft via Kumulus , in het basisonderwijs en de naschoolse lessen.  Honderden kinderen nemen elke week met plezier deel aan haar activiteiten. De lessen worden gegeven voor kinderen van 2,5 tot 12 jaar. De lessen zijn, na aanmelding, vrij toegankelijk.

Nicole wordt ingehuurd voor uiteenlopende doelgroepen: door peuterspeelzalen, basisscholen, scholen voor speciaal onderwijs, bibliotheken, instellingen voor specialistische zorg, verzorgingstehuizen, asielzoekerscentra en creativiteitscentra. Deze lessen zijn besloten.

Dansfontein diverse vormen

Op basis van zelfstandig ondernemerschap verzorgt Nicole Senden lessen op contractbasis. Soms is dit een (school)jaar, soms een kwartaal of een projectperiode met een afgerond lesplan. Nicole stemt haar aanbod af op behandelplannen, themaweken of een curriculum.

DANSFONTEIN - -3371-resized

Ook voor incidentele activiteiten kun je bij Nicole terecht. Met Dansfontein geeft Nicole extra cachet aan het thema van de Kinderboekenweek, Sinterklaas  en maakt het personeelsfeest voor de kinderen een bijzondere belevenis.

Zo verzorgt zij in samenwerking met Centre Ceramique de projecten ‘Boekstart’, ‘Dansen met kikker’ en ‘Zo stoer als een Viking’, voor de stichting Trajekt het project ‘Go Active, Be Creative’ en voor BSO de Boomhut het project ‘Ridders en prinsessen’.

Gezien de veelheid van mogelijkheden komt Nicole graag bij u langs om vrijblijvend over de verschillende vormen van Dansfontein te overleggen.

 

Krachtfontein eveneens op contractbasis

Het is mogelijk voor onderwijsstichtingen en instellingen voor specialistische zorg om vaste afspraken te maken over de begeleiding door Krachtfontein. Het gaat dan bijvoorbeeld over een lezing, groepstraject voor leerlingen en leerkrachten of vaste begeleiding voor leerlingen.