Krachtfontein

 

KRACHTFONTEIN – krachtig je Zelf

logo krachtfontein 

Krachtfontein is erop gericht om het hart weer te laten lachen en de persoon in zijn kracht te laten staan.

In de kracht komen en staan. Dat is waar het bij Krachtfontein om gaat. Weerbaar worden, weer in balans komen, van angsten af geraken, je fijn in je vel gaan voelen, vertrouwen en zicht krijgen in eigen kunnen of grip krijgen op gedrags- en opvoedproblemen in het geval van kinderen en pubers. Kortom: kracht in jezelf en/of jouw kind ontwikkelen.

De coaching van Nicole Senden wordt ingezet bij inzicht willen krijgen in ontstane onvrede, weinig zelfvertrouwen, verlegenheid, weerbaarheid, (ernstige) gedragsproblemen zowel in het gezin als op school, nieuwe inzichten en handvatten voor opvoeding, angsten, keuzestress, echtscheidingsproblematiek of klachten die in eerste instantie niet te duiden zijn. Nicole geeft gedurende het hele jaar individuele sessies aan kinderen, pubers/scholieren studenten en volwassenen.

Voorbeelden:

– tijdens of na een (echt) scheiding, kinderen die te maken hebben met heftige ruzies tijdens of na een scheiding.
– intensieve tijdelijke vorm van hulp aan kinderen die vastlopen,
bijvoorbeeld met emotionele problemen, negatief zelfbeeld, onvoldoende basisvertrouwen.
– kinderen met sociale problemen, die moeite hebben met de omgang met volwassenen, of met andere kinderen.
– kinderen en volwassenen die pijn hebben ervaren, gaan zichzelf beschermen; je bouwt een muurtje om je heen, je wordt boos of agressief , gaat piekeren, de clown uithangen, liegen, stelen, stoer doen.
 
 
Belangrijk is dat je weer gaat voelen wat je zelf waard bent. Dan komt er beweging.

 

Nicole betrekt zodra zij met kinderen of jongeren werkt de ouders/opvoeders nauw bij het proces dat het kind doorloopt. Gedurende het hele traject krijgen ouders handvatten om samen de problemen van de kinderen op een positieve manier te benaderen en aan te pakken. Ook kunnen ouders gebruik maken van een wekelijks telefonisch spreekuur.

We hebben nog lang over de oudersessie nagepraat.We vonden het positief en we voelden ons gehoord

Nicole heeft ervaring met kinderen en volwassenen die (hoog) gevoelig zijn in deze Nieuwe Tijd en jongeren, adolescenten en volwassenen die zich hierin herkennen.

Voor wie is Krachtfontein bedoeld?

DANSFONTEIN -4091-resized