Aanbod

 


Lees meer over:


 

Dansfontein

Nicole biedt met dansfontein dans- en bewegingslessen aan waarin ze op een speelse manier aansluit op de opgroeiende persoonlijkheid van de deelnemer. Door bewegingen gaat het kind zich ervaren en voelen, leert het luisteren naar het lijf en kijken naar de eigen houding.

Haar lessen zijn leuk en plezier staat voorop. Als vanzelf werken de kinderen aan het verbeteren van de motoriek, wordt taal toegevoegd en de fantasie geprikkeld. Laagdrempelig kunnen kinderen oefenen in presentatie, uitstraling, opkomen voor jezelf en zelfvertrouwen.

DANSFONTEIN - -2864-resized

Krachtfontein

Je wilt het beste voor je kind: gelukkig, gezond en opgroeien zonder zorgen. Als ouder merk je daarom meteen als je kind niet lekker in zijn of haar vel zit.

Soms zijn er signalen van school of van de club. Je kind wordt als moeilijk ervaren of is juist heel verlegen of wordt gepest. Zeker als dit al enige tijd duurt, is het goed om gebruik te maken van de ervaringen van een coach.

DANSFONTEIN - -2849-resized

Nicole Senden is trainer/coach in de Krachtfontein. In opdracht van scholen en instellingen werkt ze met kleuters, kinderen en jongeren. Als voormalig leerkracht kent Nicole het onderwijs van binnenuit. Vanuit haar specialisatie als trainer/coach ondersteunt zij al bijna 15 jaar teams en leerkrachten. In het klaslokaal werkt zij als zogenoemde Klassendokter. Ze helpt bij pestgedrag, moeilijkheden op cognitief gebied en weerbaarheid. Maar ze ondersteunt ook de docent met individuele sessies voor kinderen en traint de docent in het herkennen van problemen en het helpen bij de ontwikkeling van het kind.

Haar werk wordt ook thuis ingezet, in het gezin. Ze helpt bij het verkrijgen van nieuwe inzichten en handvatten voor opvoeding, (ernstige) gedragsproblemen en andere klachten.

Nicole draagt oplossingen aan voor weinig zelfvertrouwen, verlegenheid, weerbaarheid, angsten, keuzestress, echtscheidingsproblematiek maar ook Hoog Gevoeligheid en angsten.

DANSFONTEIN -4060-resizedPreventief

Er hoeft niet altijd wat ‘aan de hand’ te zijn. In haar bijeenkomsten laat Nicole het kind beter voor zichzelf opkomen, werkt aan de concentratie en verbetert leerprestaties. In die zin werkt de coaching van Nicole preventief.

Vaak zijn enkele gesprekken dan al voldoende om ‘in je eigen natuur’ te komen en te blijven en bewust te raken van je mogelijkheden.

Coaching voor adolescenten en volwassenen

Sinds enige tijd zet Nicole haar coaching ook in bij adolescenten en volwassenen.